красотата като наша мисия

EndoSphere

Без хирургия и неинвазивно Ендосфераната терапия спомага за склулптурирането на тялото. Ендосфера моделира зоните, които са устойчиви на спорт и диети и генетично складират повече подкожни мазнини. Обикновено това са паласки, корем, бричове, бедра, ръце, колена и/или дупе. За щастие компресивната микровибрация повлиява липолизата във всяка една от тези зони и за по-малко от 60 минути може да се тренира цялото тяло. А с курс от процедури можете да имате извивките, за които винаги сте мечтали.

Апаратни Процедури

Ежедневната грижа за нашата кожа е от първостепенно значение за изглеждаме добре. Натовареното и забързано ежедневие рядко дава възможност да обръщаме достатъчно внимание на себе си, но благодарение на най-висококачествената апаратура може да постигнете резултатите, които желаете. Доверете се на нашият екип от професионалисти за да сте сигурни, че ще постигнете желаните резултати.

Еlysion PRO

Elysion Pro е диоден лазер за епилация от ново поколение. Предназначен е за лазерна епилация, която премахва окосмяването по селективен начин. Апаратът атакува пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на космения фоликул без да увреждат кожата.

pain_green

без
болка

summer_green

целогодишно

stopwatch_green

спестяваш
време

Козметични Процедури

Както всички знаем кожата е най-големият орган в човешкото тяло и за това трябва да бъде перфектно почистена, хидратирана и тонизирана. При нас може да откриете разнообразие от продукти на едни от най-реномираните световни марки, а благодарение на нашите дипломирани козметици можете да бъдете спокойни, че ще постигнете възможно най-добрите резултати.

ЗАПАЗИ ЛИ СВОЯ ЧАС ЗА
  • Endospheres Therapy
  • Апаратни процедури
  • Elysion PRO
  • Козметични процедури
  • Солариум

Солариум

Искате златист загар на кожата през цялата година? Шоколадов тен още в началото на летния сезон?Солариумът е едно от любимите съвременни изобретения на много млади момичета, тъй като им дава възможност сравнително бързо да придобият така желания тен.