можеш да си го позволиш

терапия с маска

ESTHEMAX HYDROJELLY MASK, ново поколение алгинатни маски, подсилени с чисти водорасли, активни вещества и иновативна електролитна технология.

Маските имат патентована електролитна система, благодарение на която активните вещества доставят витамини и минерали дълбоко в кожата и позволяват на клетките да генерират енергия. Укрепват кожната бариера, поддържат воднолипидния баланс и осигуряват дълготрайна хидратация, гладка и стегната кожа.

антицелулитен масаж

Преди След

Антицелулитният масаж представлява масажна терапия, при която с ритмични движения се раздвижват и разбиват натрупванията на мастна тъкан. Естественият процес на възстановяване на тялото започва с правилното третиране на проблемните зони. Няма как с леко погалване на кожата да се премахнат така наречените „трапчинки“. Терапията е подходяща за мъже и жени от всички възрасти, независимо от тяхното тегло и физическата им структура.

Преди След

класически масаж

Без съмнение най-добрият завършек на изтощителна тренировка или напрегната седмица е един отпускащ масаж. Разнообразието от масажи, които предлагаме е част от разбирането на нуждите на нашите приятели и клиенти. През всички тези години ние в Vibe Studio не сме спирали да усъвършенстваме техниката за да постигнем желаният от вас резултат.