това е повече от тренировка

Какво влагаме в думата спорт ли ?

За нас във Vibe Studio спорта е не просто начин да поддържаме тялото си в добра форма, а начин на живот. В забързаното ни ежедневие не винаги имаме време да се храним правилно, да спим достатъчно или да се движим колкото ни се иска.

Дълго време търсихме решение на тези проблеми, породени от динамичният ни начин на живот.Искахме да постигнем по-бързи резулати за по-кратко време, но в също така да се погрижим и за вашето здраве, а с него и за доброто ви настроение.

AQ 8 Електрофитнес

0
гориш калории
0
минути EMS
тренировка
0
вместо да тренираш
300 минути
0
електрически импулса

Power Plate

Отслабването на Power Plate е сигурно. Благодарение на вибрациите на Power Plate и интензивното натоварване на мускулни зони се осигурява необходимия стимул за намаляване на теглото и в същото време създават условия за изграждане на мускулна маса. Някои изследвания, публикувани в Европейския журнал за затлъстяване, установяват, че след шест месеца тренировки, включващи вибрация на цялото тяло, участниците губят между 5 и 10% от теглото си.

burn-more-calories-icon_green

гориш повече
калории

increase-muscle-recovery-green

тренираш
повече мусколи

stopwatch_green

спестяваш
време

Индивидуални Тренировки

Нашите персонални треньори настройват всяка ваша тренировка според моментното ви състояние. Мотивира ви за още една серия като види, че можете, но и ви спира от следващото, ако забележи, че това би довело до компромис с техниката. Показва и помага да научите новите упражнения и следи за тяхното правилно и безопасно изпълнение.

Статистиката сочи, че 75% от редовно трениращите не успяват постигат желаните резултати без квалифицирани съвети. За сметка на това 90% от тези, които успяват да постигнат целите си признават, че тренират с персонален треньор.

ЗАПАЗИ ЛИ СВОЯ ЧАС ЗА
  • Power Plate
  • Кардио
  • AQ 8
  • Индивидуални тренивки

Кардио Тренировки

Редовните кардио тренировки подобряват състоянието на сърдечно-съдовата ви система, което може да доведе до намаляване на кръвното налягане или риска от инфаркт. Също така работата на сърцето ще се подобри. Ако тренираме сърцето си, то ще може да изпомпва същото количество кръв с по-малко удари. Това може да облекчи работата му, но и да удължи живота му

Tanita кантар

Номер 1 сегментарен монитор за композиция на тялото. Всички функции, от които се нуждаете за подобрена производителност. Иновативна двучестотна BIA технология, даваща изчерпателни измервания. Цялостен анализ на телесен състав на тялото, получен за по-малко от 30 секунди.

Прегледайте физическото си състояние с диаграми и графики по всяко време.